Notícies de

La tribuna

Machado a Cotlliure

El fet de recordar l’aniversari de la mort d’un poeta universal com fou Antonio Machado té menys importància que la marca de calçotets de Ronaldo o Messi

Les set claus

Estesa electoral de rècord

Calia saber qui estaria a la línia de sortida del 7A i de qui s’hauria acompanyat

Foc i lloc

Persones amb projecte

Un equip que acompanyarà Xavier Espot en el seu trajecte

Editorial

Masclisme al futbol

La desafortunada frase del president d’un equip de futbol envers una linier en què la comminava a dedicar-se a planxar ha obert una polèmica sobre si el masclisme encara és ben present dins de certes especialitats esportives.

Reportatge de la setmana

Preparats a tot gas

L’alçada i l’hàbitat d’Andorra és ideal per als pilots residents a l’hora de fer la posada a punt a les pretemporades. Els ‘cracks’ del motor basen la seva preparació física en la bicicleta o en esports d’hivern, com l’esquí de muntanya.

Jordi Pujol

“Les finals de la Copa del Món són una prova de foc”

Jordi Pujol repassa els aspectes clau que resten per acabar de tancar els detalls tècnics de les pistes de l’Àliga i l’Avet, que acolliran les proves de les finals de la Copa del Món de Grandvalira.

Reportatge

Onze comparses disfressades ballen a ritme de batucada

La rua interparroquial d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany es va celebrar ahir amb la participació de 395 atrevits, repartits en 11 comparses, que amb les seves disfresses es van passejar pels carrers del Principat al ritme de la batucada que obria la desfilada.

Reportatge

Pedalejant fins a Bhutan

Prop de 130 corredors van participar ahir i divendres al repte Purito Bhutan d’Unicef, el qual va comptar amb la participació del ciclista professional ‘Purito’ Rodríguez. S’han recaptat al voltant de 2.000 euros per a un projecte d’educació inclusiva al país asiàtic.

L'hora dels millennials

Treball amb cura

La fisioterapeuta Carla Rispal no busca el 'fast físio', que està tan de moda ara

Reportatge DMG

Aficionats a la il·lusió

  • Els col·leccionistes afirmen que agrupar coses passa de ser una passió a una addicció
  • Molts no compren per internet perquè no poden corroborar l’estat del producte