Notícies de

Reportatge

Papallones a l'estómac

“Més que nervis, ganes, però, abans de tot concert, sempre has de sentir papallones a l’estómac.” Així encaren Els Pali, diu Toni Fernàndez, el debut a l’Auditori Nacional que els espera aquesta nit (21.30 hores), amb presentació del primer disc, ‘Mi plano privado’.

Justicía

Absolt un dels dos acusat de vendre dos iPhones falsificats

El Tribunal de Corts va absoldre un dels dos processats per haver venut a un mòbil iPhone falsificat, i va condemnar un segon, que no va assistir a la lectura de la pena, a vuit mesos de presó condicional per aquests mateixos fets.

Judith Pallarés

“Pactem per anar en contra d'una majoria absoluta”

La consellera general dels liberals afirma que da no ha sabut trobar acords “amb ningú” i es mostra partidària de despenalitzar l’avortament en els tres supòsits bàsics

Reportatge

El (can)didat lauredià

Una fotografia de la reunió de Laurèdia en Comú es va convertir ahir en viral degut al fet que la presidència de la taula estava ocupada per un misteriós gos.

Ignasi Castelló

“No es pot cobrir el territori sense Bombers Voluntaris”

Aprofitament i conservació del patrimoni forestal. Durant força anys va dirigir a Barcelona l’oficina tècnica municipal de prevenció d’incendis forestals. Va participar a la Seu en una jornada de formació sobre els boscos públics organitzada per ERC

Reportatge DMG

Cultivar la ment

  • La gent gran busca espais on poder seguir estudiant després de la jubilació
  • Mantenir el cervell actiu és un dels motius principals per fer activitats