Notícies de

La tribuna

Escudella barrejada de polítics

Ens podríem entretenir a repassar la premsa de dos anys ençà, plena de comentaris embolicats amb caramels salats o amb dards enverinats entre Liberals, PS i SDP

Foc i lloc

Tard

De polítiques ambientals sorgides d’una classe de primera ensenyança

Editorial

Limitació al tabac

El preu del tabac quedarà limitat perquè no es puguin rebentar preus i per no facilitar el contraban. El debat es va escalfar després que s’expliqués que hi ha comerços al Pas sospitosos d’afavorir aquesta pràctica il·legal

Estocolm

Löfven, reelegit com a primer ministre de Suècia

El Parlament de Suècia va elegir ahir primer ministre el socialdemòcrata Stefan Löfven, que seguirà al poder governant en minoria amb els ecologistes gràcies a un pacte amb el centredreta i el consentiment dels excomunistes per aïllar l’extrema dreta.

Sant Julià de Lòria

Demà tanca les portes '#Som Biodiversitat'

Demà tanca les portes l’exposició #Som Biodiversitat, oberta a la sala de mostres temporals del Museu del Tabac i que mostra la biodiversitat a Andorra i al món, els aspectes sobre el seu ús i valor, l’abús i la crisi actual de la biodiversitat i les seves conseqüències, així com la seva protecció.

La Seu d'Urgell

Últim dia per veure l'obra 'Presos polítics', a la Seu

L’exposició censurada a la fira Presos polítics a l’Espanya contemporània, de Santiago Sierra, es pot veure encara avui a la sala La Cuina del centre cultural Les Monges, d’onze del matí a dues de la tarda.

Karate

Sandra Herver anirà a l'Europeu en modalitat kumite

Sandra Herver ha estat l’escollida en kumite per representar Andorra en el Campionat d’Europa sènior que se celebra a Guadalajara (Madrid) del 28 al 31 de març. D’altra banda, Silvio Moreria serà el representant del país en kata.

Esquí adaptat

Puig representa Andorra als Mundials Paralímpics

Roger Puig serà el representant del país als mundials d’esquí paralímpic que es disputen des d’avui, dia en què se celebra la cerimònia inaugural, a Eslovènia i Itàlia.

Ignasi Castelló

“No es pot cobrir el territori sense Bombers Voluntaris”

Aprofitament i conservació del patrimoni forestal.
Durant força anys va dirigir a Barcelona l’oficina tècnica municipal de prevenció d’incendis forestals. Va participar a la Seu en una jornada de formació sobre els boscos públics organitzada per ERC.