Notícies de

Reportatge

Una màquina particular

El Cenma ha instal·lat a Ordino un col·lector de partícules contingudes a la pluja, la neu i a l’aire en dies secs per obtenir registres dels contaminants.

Foc i lloc

Fàcil

Del mantra de la facilitat i de les seves conseqüències

Editorial

Crida a la mobilització

Sindicats, PS i Podem es reuniran dilluns per proposar una data per a una manifestació que pretén fer visible l’oposició a una reforma laboral que consideren molt lesiva contra els drets dels treballadors.

Reportatge

Andorra i el superclàssic

Gairebé un centenar d’aficionats argentins de Boca Júniors i River Plate que viuen al Principat es desplaçaran durant les properes hores amb autocar a Madrid per viure el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores que es farà a l’estadi Santiago Bernabéu.

La tribuna

20 anys de trementinaires

Una sèrie de circumstàncies de bon caire van fer possible aplegar en un espai petit però entranyable,als baixos de l’ajuntament de Josa i Tuixent, el record del món de les trementinaires

Eduard Ribó

“Triï el perfum que li digui el seu instint, no la publicitat”

Els perfums parlen per tu Dimecres vinent a les 20 h. dirigirà un taller a l’Espai Ermengol on tothom podrà combinar diverses essències fins a trobar el seu propi perfum. El taller forma part dels actes a favor de La Marató de TV3