Notícies de

Reportatge

Gols solidaris

Fa vuit mesos que Ilde Lima i Juli Sánchez, llavors companys al Vall Banc Santa Coloma, van crear un projecte amb la finalitat de recaptar diners i ajudar associacions andorranes. Diumenge, l’Inter Escaldes i l’equip colomenc lluiran samarretes commemoratives.

Foc i lloc

Temps d'urgències

El paper del Consell General es posa novament en qüestió

Editorial

Incendi als Serradells

L’incendi al centre esportiu dels Serradells ha deixat afectada l’estructura del sostre, especialment a la zona superior de la piscina. La resta de l’estructura no estaria malmesa, així com tampoc les plantes del subsol

Reportatge

'Porros', zombis i PlayStation

El Tribunal de Corts va jutjar ahir quatre acusats que, segons la fiscalia, utilitzaven argot relacionat amb els videojocs per convidar-se mútuament a fumar marihuana i haixix, essent també la prova que els uns als altres es facilitaven les drogues per vendre-les.

Sinistre

La guarderia improvisada

En la ràpida evacuació de l’escola bressol es van bolcar treballadores, pares i usuaris dels Serradells. També els responsables del bar La Nogreda, que va esdevenir la guarderia improvisada fins que totes les famílies van poder acudir a recollir els infants.