Notícies de

De la meva agenda

Un malentès

El caràcter indissoluble del matrimoni del qual parla Jesús a l’Evangeli no coincideix literalment amb la impossibilitat jurídica de divorciar-se

Philippe Hasler

“Tenir un bon personal és la clau d'un hotel excel·lent”

Va organitzar la Cursa de Cambrers prèvia a la Mostra Gastronòmica que es fa avui a Ordino. 18 anys. Nascut a Suïssa, fa uns deu anys que resideix a Andorra, en concret a la Massana, i el seu somni és dirigir un hotel i és per això que estudia i es forma a l’escola Vatel d’hostaleria del Principat.

La tribuna

El col·lapse de la compassió o fer nosa

El nostre amic Plensa deia l’altre dia que “el soroll del món és tan intens que cal fabricar físicament el silenci perquè existeixi”

Les set claus

A l'estil de Buzzlightyear

Al crit de “Hasta el infinito y más allá”, el Consell apuja la temperatura

El luxe d'aparcar al centre

Aparcar al carrer a les zones més cèntriques d’Andorra la Vella i Escaldes és un exercici de paciència en les jornades laborals, fer-ho en temporada alta ja és una odissea. I no només aparcar al carrer, sinó també als pàrquings comunals

Reportatge de la setmana

L'aparcament, un problema comú

Les dificultats per aparcar a Andorra preocupen tant usuaris com els comuns, que treballen per augmentar l’oferta i millorar el servei.

Amb raquetes i esquís

Una frontera natural

Estany de les Abelletes. Un recorregut ideal per iniciar-se en el món de les raquetes de neu i de l’esquí de muntanya que arriba fins a la frontera entre Andorra i França, delimitada pel riu Arieja, afluent de la Garona.

Recordes quan

El piano mundial

Premi Principat d’Andorra. El 1995 es va engegar el concurs internacional de piano, premi Principat d’Andorra, que tenia com a madrina Alicia de Larroche.

L'hora dels millennials

Centrada en l'abstracció

L'artista Vanda Drouin combina la docència d'art per adults i nens amb el treball al seu taller