Notícies de

Dolors Artuñedo

“Em fa molta pena que costi tenir aspirants al pubillatge”

La primera dona que lidera una entitat més antiga que la parròquia. Va néixer el 1978, com Escaldes-Engordany. Admet que presidir la Unió Proturisme en el quarantè aniversari de la parròquia és una responsabilitat afegida. També una “felicitat”.

de la meva agenda

Obrim els ulls, si us plau

La campanya de Mans Unides contra la fam ens ha de sacsejar a tots

paraula i vida

Les tres cares del cor

El cor de la mare és el que més s’assembla al de Déu

La tribuna

La 306 (II)

No he deixat d’observar. D’entrada, el personal que m’atenia. Infermeres, infermers, auxiliars, col·laboradors. Ells m’estudiaven clínicament i jo els observava a ells

Foc i lloc

Fills del barri

Avui, sembla que molts nens estan sota arrest domiciliari

Editorial

Continua el ràting BBB

Fitch Rating va fer pública ahir la darrera avaluació sobre Andorra, que estableix el manteniment del ràting BBB amb perspectiva positiva. La qualificació confirma que s’està millorant però amb fortes incerteses

Reportatge de la setmana

Lideratge en femení

Amb quines dificultats es troben les dones que es volen dedicar a la política? Hi ha episodis de desigualtat, discriminació o problemes de conciliació? Polítiques de primer nivell analitzen quina és la situació i com ha canviat.

L'hora dels millennials

Una aposta pel talent

L'Àlex Santos va ser becat per la Fundació Crèdit Andorrà per estudiar el màster de genètica i genòmica a la Universitat de Barcelona. 

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Nerea Aixàs

Escultora. Viu entre Andorra i Barcelona, però fa les escapades al pintoresc poble de Cadaqués. No sap estar sense mòbil ni tallats i és capaç d’enganxar-se a qualsevol sèrie de Netflix.

Amb raquetes i esquís

Unes vistes per fruir

Pic de la Font Blanca. Un recorregut de dificultat elevada que ofereix una de les baixades més increïbles d’Andorra per als amants de l’esquí de muntanya i una panoràmica de la vall de Sorteny.

Reportatge DMG

L'altra cara de l'esquí

L'oferta d'après-ski s'ha convertit en un gran reclam a les estacions. Els locals a peu de pistes són el punt de reunió de molts esquiadors.