Notícies de

reportatge

'Heliceo' vola alt

‘Heliceo. Concierto para seis ventiladores i un piloto solo’ deu ser, ara per ara, l’espectacle amb factura andorrana –és una coproducció de l’ENA dirigit per Ester Nadal i Rosa Mari Herrador– que més s’ha enlairat, amb funcions a Montevideo i Buenos Aires.

reportatge

Últim adeu a mossèn Blai

Unes 150 persones van assistir ahir a l’enter­rament del mossèn, que va ser rector d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella, que va traspassar divendres als 90 anys. El funeral va tenir lloc a l’església de Sant Esteve i va ser oficiat pel Copríncep Joan-Enric Vives.

reportatge

Una tradició que no es perd

Els tortells de Reis continuen sent els protagonistes després de la cavalcada i els regals, tot i que cada cop els gustos són més variats.

Jordi Colell

“Ser monitor és una feina, però gaudeixo com el client”

La muntanya forma part de la seva vida des d’adolescent Des de fa un any és monitor de les excursions guiades que es fan amb raquetes a la Massana i el seu objectiu és aportar un valor afegit a les sortides.

la seca, la meca i...

L'Arcàdia

de la meva agenda

Ses Majestats porteu-me el No

Escriure-us em fa tanta alegria que la carta és ja un gran regal de Reis

paraula i vida

El baptisme de Jesús

Els evangelis deixen clar que Jesús viu i actua mogut per l’Esperit de Déu

La tribuna

Trossets de veritat

Una de les premisses bàsiques per construir i consolidar una comunitat madura i adulta és l’acceptació que ningú de nosaltres té tota la veritat