Notícies de

Reportatge

Guillamet i la prova del camell

L’art del paleolític superior, és a dir, el dels homes que van viure fa entre 14.500 i 37.700 anys, recorria llargues distàncies. Això, que fins ara voltava pel cap dels científics, s’ha convertit en un fet provat amb la descoberta d’un andorrà: Eudald Guillamet.

Reportatge

Un concert lunar i més històries

No hi són tots, ni ningú pretén marcar cap línia, adverteix Pep Aguareles, l’instigador de tot plegat, però de les parets d’ArtalRoc pengen els retrats d’una seixantena de músics del país. Un projecte llargament gestat pel col·lectiu F4 que per fi veu la llum.

Antonio Centeno

“Tenim una societat on hi ha l'ONCE, que ven la pena”

Pel dret a l’assistència personal i sexual de les persones diferents
46 anys, de Barcelona. Militant pels drets de les persones amb diversitat funcional, parlarà de la figura de l’assistent sexual al 27è aniversari d’Amida (Consell General, 19 h).

Editorial

Tarifes més cares

El SAAS ha respost a les queixes dels psicòlegs amb un augment de tarifes de les consultes a l’hospital que pot contribuir a dissuadir els usuaris de recórrer a l’atenció pública, que acostuma a tenir problemes de llista d’espera

Automobilisme sobre gel

Acostant-se al públic

Les Crèdit Andorrà GSeries 2018 es presenten amb l’essència de sempre, però amb un rentat de cara quant a logística i instal·lacions