Raúl Cañete torna a la banqueta de l'FC Lusitans

El president espera amb aquest canvi revertir la situació a la classificació i encara no ha decidit què passarà amb Codoñés

Raúl Cañete torna a la banqueta de l'FC Lusitans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Cañete viurà una segona etapa al capdavant del Futbol Club Lusitans de la Lliga Multisegur Assegurances i estarà acompanyat per Albert Martí, el preparador físic. Pels volts del mes de març d’enguany va ser substituït per una consecució de mals resultats durant la temporada 2016-2017, mentre que des de l’entitat van decidir reincorporar-lo per aparcar els dubtes amb el projecte del curs 2017-2018, que a l’estiu es va presentar esperançador pels fitxatges. Cañete va arribar en substitució de Llorenç Codoñés, tal com va informar el president, Antonio da Silva: “Encara no sabem què passarà amb ell. Al llarg dels propers dies d’aquesta mateixa setmana decidirem si segueix vinculat amb nosaltres o no.” A més, en clau de futur del club, Da Silva va assegurar que espera “que Raúl Cañete ens aporti experiència. Estic segur que en la seva primera etapa aquí va aprendre molt i aportarà noves idees”.

Etiquetes:

El director esportiu de l’entitat, César Gomes, va deixar clar mesos enrere, quan van començar a incorporar cares noves, que l’objectiu seria el de lluitar per guanyar la primera divisió andor­rana i jugar la fase prèvia de la preuada Lliga de Campions. A aquestes alçades de la campa­nya sembla una fita complicada, tenint en compte que se situen quarts a la classificació a 9 punts del líder, una Unió Esportiva Engordany sublim que n’acumula un total de 25.

tracking