Notícies de

Miquel Moli

“És un orgull que un alumne del Lycée guanyi el dictat”

Guanyador de la categoria dels més grans del Dictat nacional, confessa que és un amant de la lectura, l’escriptura i de tot tipus d’idiomes. Estudia en francès com a llengua vehicular i també rep classes de català, castellà i anglès.

Reportatge

Sortint del niu

Quatre dels nou projectes que es desenvolupen al Niu d’Andorra Telecom estan preparats per volar i que algun dels inversors que van conèixer al Niu Demo Day els financi fins a fer-los realitat. Tots mantenen bones sensacions i estan contents d’haver-hi estat.

Reportatge

A la 'caça' dels campions

Una multitud de fans van haver de cercar amagats pel Poblet de Nadal de la capital el pilot de Cervera, Toni Bou i la campiona de motocròs Kiara Fontanessi.

La tribuna

Col·laboració francoandorrana

Existeix una bona entesa entre les autoritats dels dos països en temes viaris en època hivernal i això abraça tant la prefectura com els que porten les màquines llevaneu

Foc i lloc

La reforma laboral

Em pregunto: per què cal abaratir l’acomiadament no causal?

Editorial

Rotació laboral brutal

Les xifres de la CASS mostren com històricament existeix una rotació laboral de grans magnituds, amb més de 125.000 persones que en algun moment van treballar al país i després van marxar. Aquesta situació avui encara és vigent