Notícies de

Món Animal

La fada de les neus

La nostra següent protagonista és l’habitant de les zones altes, de mons de gel, de dies freds, la supervivent als temporals, la propietària d’entorns inhabitables, la fada de les neus: la perdiu blanca.

Jorge Cuervo

“Mostrar la vulnerabilitat reforça el lideratge”

Autor dels llibres ‘Mejor liderar que mandar’ i ‘Qué hacer con tus miedos’, avui (19 hores, Art Hotel) parlarà de la relació entre lideratge i por convidat pel Chapter d’Esade.

Salut - 7 DIES

Com eliminar punts robí

També coneguts com a angioma capil·lar, angioma senil o en cirera, són petites dilatacions capil·lars de color vermell viu d’entre 1 i 4 mil·límetres que solen aparèixer al tronc i les extremitats.

L'altra cara

L'altra cara de Lluïsa Hurtado

La presidenta de l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (Adsaps) gaudeix amb las migas de la seva mare i el te verd amb menta.

Bellesa

L'ús del plasma ric en plaquetes

El plasma ric en plaquetes és un tractament que és útil en qualsevol dany tissular, perquè afavoreix la regeneració del teixit.

Alimentació

Els llegums

Llegums o lleguminoses en sentit ampli comprenen qualsevol planta de la família Fabaceae.

Música

Els Grammy Latino es rendeixen a 'Despacito'

El fenòmen imparable de Despacito, l’èxit firmat per Luis Fonsi i Daddy Yankee que ha fet història a l’escena llatina i a la música global, va arrasar als Grammy Latino.