Notícies de

Editorial

Massa vehicles

Andorra ha passat a ocupar el primer lloc en el rànquing mundial de vehicles per habitant. L’augment de l’últim exercici ha fet superar Finlàndia. La mitjana actual és d’1,2 vehicles per habitant, xifra que sembla excessiva

Reportatge de la setmana

Arcalís cap al futur

L’estació ordinenca compleix 34 anys amb esperances de capgirar la situació financera, de Secnoa i del comú, per l’entrada d’un soci privat, després d’anys de moltes dificultats econòmiques.

Pere López

“Hem de poder guanyar una o dues parroquials”

Assegura que la convocatòria del 2019 és l’examen del nou ps i que si no caldrà fer canvis, i condiciona els pactes territorials a partits que defensin la doble nacionalitat

L'hora dels millennials

El poder de la imatge

La Naiara Escabias és fotògrafa i ha guanyat en dues edicions del concurs Talentejant

Recordes quan

Càstig màxim

L’última pena de mort. Fa 74 anys que es va aplicar per última vegada la pena capital al país. Pere Areny va ser condemnat per haver assassinat el seu germà.

Aquesta setmana

Dos cops professionals

Són grans campions en els seus esports, però malgrat el seu elevat nivell, no poden dedicar-s’hi completament perquè no els aporta ingressos suficients com per poder deixar de treballar.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de David Gálvez

Escriptor. 47 anys, nascut a Vilanova i la Geltrú. Compagina la feina de professor al centre de batxillerat de l’Escola andorrana, a la Margineda, amb l’escriptura. L’últim llibre que va publicat és ‘Arnes’.