Notícies de

Lara de Miguel

“Tenim el costum de no repetir 'modelet' als esdeveniments”

Un “Wallapop antic” per desprendre’s del que sobra. 28 anys, d’Encamp. Participa per primera vegada al mercat de roba i complements de segona mà Vide Dressing, que se celebra fins avui a La Closeta de la Massana.

de la meva agenda

El relleu

La tribuna

Oficis amb navalles

En castellà en diuen ‘navajeros’, i no té res a veure amb delinqüents condemnats per delictes en els quals utilitzen navalles o ganivets. En català, torcacoltells o tocaraons

El problema que s'agreuja

En menys de dos mesos ha d’arrencar la temporada d’esquí i arribaran al país centenars de temporers per cobrir la necessitat de mà d’obra de les estacions però també d’hotels o restaurants. La falta de pisos serà més acusada que mai

Reportatge de la setmana

Impacte 'conejo'

Javier Saviola va sobtar els aficionats del món del futbol en ‘fitxar’ per l’Enfaf Crèdit Andorrà cadet en la seva primera experiència com a tècnic. L’exjugador de Barça i Madrid explica els motius que l’han portat a entrenar al país.

Futbol

Golejada a la grada

Andorra va jugar de visitant i Portugal de local. Era previsible que passés, i així va ser. En tots els aspectes, l’afició lusitana es va fer sentir molt més.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Alba Reguant

Presidenta del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes. 33 anys. Especialitzada en nutrició esportiva. Va fer un màster a Colorado Springs després de poder accedir a una beca Fulbright.