Notícies de

Reportatge

Carregar 'el mort' al mort

Poc després de deixar de pagar la pensió de manutenció dels fills va vendre als pares la meitat de les participacions de l’empresa familiar. La fiscalia ho considera un aixecament de béns. El fill i la mare diuen que va ser idea del pare, ara mort.

Joana Teixeira

“Intento que la gent s'apropi al museu i en gaudeixi”

L’origen de l’electricitat a Andorra, un patrimoni vist de prop. 30 anys. És guia al Museu de l’Electricitat, on petits i grans fa un recorregut pels orígens de FEDA. Va estudiar psicologia, però ara mostra la història del país.

La tribuna

El casino previsible

Les bases del concurs podrien permetre l’ocupació del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb 4.500 metres quadrats, bastant més del doble del mínim exigit

Editorial

Directius a les escoles

Els directors i els caps d’estudi dels centres del sistema andorrà exerceixen el càrrec de manera temporal i el col·lectiu professional considera que aquesta provisionalitat afecta els plans que es volen tirar endavant

Reportatge de la setmana

Adeu Grandvalira

La segona marca en importància del país té data de caducitat: el 31 de maig del 2019. Sector turístic i patronal veuen en negatiu una possible desaparició i creuen que caldria mantenir el forfet conjunt.