Notícies de

La tribuna

Turismefòbia

Tenim certa tendència a copiar el que passa en el nostre entorn i especialment a Catalunya, més concretament a Barcelona, on ara tenen fòbia al turisme massiu

Foc i lloc

'Memento mori'

Algú pensa que Andorra era (i encara és) una postal bucòlica?

Editorial

Sanitat estancada

La reforma sanitària continua aturada perquè el projecte desenvolupat per Josep Maria Piqué, el director de l’hospital, no acaba de convèncer ni el ministre Álvarez ni la major part del Govern, perquè no hi ha dades fiables

Recordes quan

Educant en el lleure

La casa de colònies d’aina. Demà farà 35 anys de la inauguració de la casa de colònies d’AINA, a Canillo. Una institució per on han passat bona part dels joves del país i que ha actuat com a element cohesionador de la societat.

L'hora dels millennials

El somni de ser director

Nil Forcada és Cineasta, ha produït tres llargmetratges, té 23 anys i un futur prometedor.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Jordi Farré

Director adjunt dels bombers. 45 anys. Ha desenvolupat la seva carrera professional al cos de bombers, del qual forma part des de fa 26 anys. Ha estat sotsoficial, oficial i des del 2009 director adjunt.

Quatre rodes

Sentint l'aire

Olga gelabert. La ministra de Cultura i Esports assegura que li agrada molt conduir i és una amant dels descapotables. Diu que quan hagi de canviar el cotxe el més probable és que es decideixi per un híbrid.