Notícies de

de la meva agenda

A pas valent!

Editorial

Burocràcia desfasada

L’excés de tràmits i els llargs terminis en què es triga a obtenir la resposta de l’administració representen un fre per a l’obertura de societats i suposen un enrenou per a qualsevol procés que vulgui completar un administrat

Reportatge

Clàssics internacionals es passegen pel Principat

La cinquena edició de la concentració internacional de cotxes antics bat la xifra de participació amb fins a vuitanta automòbils que es passegen pel Principat aquest cap de setmana.

Recordes quan

Guardons efímers

Premis Carlemany al mèrit. Juli Minoves va decidir crear un grup de premis internacionals lligats al nom de Carlemany per donar una nova orientació a la distinció literària. L’aventura va ser curta: tan sols una edició.

Quatre rodes

Per a tot i per arreu

Bibiana Rossa. L’advocada i ex-consellera general canillenca és dona de 'jeeps'. Amb el seu Toyota Land Cruiser 4X4 va on calgui: a treballar, però també a fer les tasques pròpies del camp.

L'hora dels millennials

Medicina i lletres, a estones

Diu que no és una escriptora habitual. Que de fet li agraden molt les ciències, però el cert és que amb una obra de 200 paraules la Nerea Iglesias ha estat capaç de captivar el jurat del segon concurs Carnet Jove de Microrelats.