Notícies de

reportatge

Deu anys tancada a casa

Una comunitat de veïns alerta al raonador del ciutadà que del pis on vivia una dona n’emanava fortor, no treia les escombraries i hi havia bosses de menjar penjades a la porta del domicili durant hores que les hi proporcionava un veí del mateix edifici.

Editorial

Contra el 'bullying'

El ministeri d’Educació està intensificant les accions per prevenir i tractar l’assetjament escolar. Són mesures necessàries per combatre la problemàtica i per brindar l’imprescindible suport a les víctimes, menors en situació vulnerable

Reportatge de la setmana

Combatent el 'bullying'

El testimoni de Tomàs Gonzalez Martinez, víctima d’assetjament escolar durant 6 anys, ens permet conèixer com ha evolucionat el tractament del problema al Principat i com es treballa per combatre’l.

Josep Miquel Vila

“Estem lluny de tenir una racionalitat en l'endeutament”

Josep Miquel Vila, cònsol major de Sant Julià de Lòria, espera que Camprabassa pagui els deutes contrets i que el comú disposi dels 4 milions que hauria de destinar a l’any a actualitzar les infraestructures que s’estan fent velles

Recordes quan

El primer ordre

La primera policia. El 15 de maig del 1931, després de la primera vaga de treballadors de FHASA, es va constituir el Servei d’Ordre, la primera policia andor­rana. Estava formada per un cap i sis agents, un per cada parròquia.

L'hora dels millennials

Ritme efervescent

En Miquel Rossell fa de discjòquei