Notícies de

Escenaris

Chambao torna els colors a Escaldes

La banda malaguenya actuarà el 4 del mes vinent per aixecar el teló del 33è Festival Internacional Colors de Música

Curses d'obstacles

4.000 espartans a Encamp

La quarta edició del Campionat d’Europa Reebok Spartan Race aterrarà per primera vegada a Encamp el 16 i 17 de setembre, com va avançar el Diari i ahir va fer oficial l’organització.

'cas bpa'

El TC haurà de decidir com es controla Miquel

Corts ha tramès una carta al Constitucional perquè aclareixi què cal fer perquè interferències de la casa de l’arrestat o del veí fan que el sistema no s’activi correctament

Salut - 7 DIES

La festa dels mocs

Aquestes dates porten de corcoll pares, pediatres i educadors infantils. Tothom es fa la mateixa pregunta: d’on poden sortir tants mocs?

Xavier Martínez

“A Andorra hem d'intentar no polititzar els castells”

Xavier Martínez substitueix al capdavant de la colla andorrana Juli Peña Té 42 anys, andorrà, i serà l’encarregat de decidir els castells que la colla del Principat realitzarà durant la temporada que acaba de començar amb l’objectiu dels set pisos.

còmic

Cynara: capítol 1

Aquesta parella d'il·lustradors narren a través de 'Cynara' aventures en un món on no hi ha electricitat

Sexualitat

Per a gustos fantasies

Les fantasies sexuals són tan variades com persones existeixen. Però sí que hi ha temes que acostumen a aparèixer a les fantasies sexuals

L'altra cara

L'altra cara de David Navarro

L’escorta del MoraBanc Andorra es confessa un fanàtic de les mandonguilles amb patates i el Cacaolat. Si mai el busquen, potser és a Montserrat.