Notícies de

reportatge

Entre l'expectativa i el dubte

Aixecar projectes, aplegar voluntats, resulta difícil a tots els sectors professionals. La idea d’engegar una Acadèmia del Cine no n’és l’excepció i des del sector –minúscul sector, a les beceroles i amb gent molt jove– la reben entre l’optimisme i alguna reticència.

ACB LLIGA ENDESA

Aquell triomf únic

En els 10 partits en què el BC Andorra i el Reial Madrid s’han enfrontat, només un ha caigut del costat tricolor. Va ser fa 21 anys, i en aquell partit hi van participar jugadors com José Luis i Toño Llorente o Pablo Laso, entre altres històrics.

ACB LLIGA ENDESA

En contra de tot pronòstic

El MoraBanc afronta la visita al líder de la lliga amb confiança plena, tot i les adversitats que suposa enfrontar-se al Madrid

de la meva agenda

Carta en nom dels Reis d'Orient

Canviem ‘embolicar regals’ per ‘embolicar-nos amb abraçades’ els familiars i amics

Editorial

Violència inadmissible

El maltractament continua instal·lat en algunes llars com a forma de relació d’algú que vol imposar-se sotmetent l’altre amb una conducta que posa en relleu que falla l’educació i la societat si no es desterren aquests comportaments

Foc i lloc

Apostar pel futur a Europa

Apostar per Europa significa l’accés de les empreses i ciutadans d’Andorra a un mercat de 500 milions d’habitants

Joan de Boer

“Per explicar contes només ens cal una bona història”

La biblioteca de la Massana acull l’activitat per a infants ‘L’hora dels pares’ Durant tot l’any pares i mares realitzaran sessions de narració oral de contes als més menuts fen realitat el projecte (www.joandeboer.cat) del dinamitzador lector català.