Notícies de

Aquesta setmana

Nadal intercultural

Residents al Principat dels cinc continents expliquen com viuen aquestes dates als seus països i com ho fan aquí ara.

Esquí

Pista nocturna per a la base

S’inaugura l’Estadi Nocturn Miquel Capo Mateu al Canaro, que permetrà als esquiadors sub-12 dels clubs fer més entrenaments

Axier Arbilla

“Hem de conèixer i valorar els productes que tenim”

Recomanacions per perdre la por als fogons. El cuiner del restaurant Arbeletxe ha fet el curset ‘S’ha acabat el bròquil’, adreçat a homes amb poca o cap traça com a cuiners, per transmetre’ls el plaer de cuinar i el valor de menjar allò fet per un mateix.

Foc i lloc

L'Andorra transitòria

Entenc que no és la més interessant, però és la meva

Recordes quan

Invasió àlien al Pas

Construir grans estàtues de gel i fer-les competir. L’hivern del 1997 un seguit de blocs de neu premsada que van acabar tenint forma d’extraterrestres van envair el Pas de la Casa. Era el primer concurs d’escultures de gel al poble fronterer.

La tribuna

El Nadal 102

‘In memoriam’ de Marina Colell Servet

Editorial

Els perills del 'botellón'

El pàrquing de l’estació del Tarter és la zona on hi ha hagut l’últim episodi de consum massiu de begudes alcohòliques per part de grups de joves, fet que ha provocat aldarulls. El problema més greu de la pràctica, però, és de salut pública