Farmàcia

Els pacients sempre tenen la raó!

En aquest ofici el que mai falta és l'humor i es troben situacions que a vegades arriben a ser surrealistes

Els pacients sempre tenen la raó!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pel taulell de la nostra farmàcia passa molta gent. Trobem pacients de molts tipus i ens trobem en situacions que a vegades arriben a ser surrealistes. Però el que mai falta és humor.

CASOS CURIOSOS

Així que l’aigua oxigenada es pot convertir en “aigua exagerada”. El supositori de glicerina en un explosiu “supositori de nitroglicerina”, el sèrum fisiològic sol ser “sèrum psicològic” i un antifúngic tòpic es converteix en “crema per a la patatona”.

També ens trobem que els nens usen xumet atòmic (no anatòmic). Un científic és un dentífric, un expectant (quan és un expectorant), ens demanen un inflamatori per a la vertical (cervical), les aspirines han de ser fluorescents (no efervescents). Les morenes són la millor forma de dir la romàntica paraula hemorroi­des...

Amb les dents també passa.És curiós esbandir les dents en un locutori, en comptes de col·lutori. Per a la dentadura em donen pasta agressiva (en comptes d’adhesiva). També és curiósla forma de dir Efferalgan, encara que la més utilitzada és Efeldegan. El Somatoline és Stomaline i l’Espidifen és comú anomenar-lo Espidifren.La visagra és la Viagra. El Seroxat és el Sexoral. L’Alcorcon és l’Emcomcor. Les tires per mesurar el sucre són radioactives i no reactives.

AGRAÏMENTS A ELLS

No intento ridiculitzar ningú. Estic en deute amb aquests pacients, impacients, i crec que tots els que treballem de cara al públic hem de donar les gràcies que algú ens faci somriure mentre estem tantes hores darrere d’un taulell.

tracking