FUTBOL

L'FC Andorra signa unes taules insuficients contra el Racing (1-1)

El gol càntabre, precedit d'una pilota que que ha sortit fora, evita el triomf de l'equip tricolor

FC Andorra - Racing de Santander

FC Andorra - Racing de SantanderFernando Galindo

/ Andorra la Vella

L'FC Andorra complica les seves opcions de permanència després d'empatar contra el Racing de Santander a l'Estadi Nacional (1-1). L'equip tricolor, que s'ha mostrat superior al conjunt càntabre, ha merescut la victòria i ha fallat innumerables ocasions davant la porteria d'Ezkieta, el porter d'un Racing que s'ha vist afavorit per un gol polèmic. Lobete ha avançat el conjunt de Ferran Costa al minut 32 i tot i meréixer el segon a la represa, una acció de Lago Júnior, que ha assistit Andrés Martín quan la pilota havia sortit dels límits del terreny de joc, ha significat el gol de l'empat de l'equip visitant al minut 66. Amb 37 punts, l'Andorra comença la jornada 37 a tres punts de la salvació i pendent dels resultats de la resta d'equips implicats en la lluita pel descens. La propera jornada, l'equip tricolor torna a jugar a l'Estadi Nacional i rebrà un rival directe, l'Albacete.