BÀSQUET

Millores al parquet i amb la sonorització del Poliesportiu

Aixàs considera que “la instal·lació ja és vella” i que el club “s’ha d’implicar” en les millores

Vista general del Poliesportiu.

Vista general del Poliesportiu.M. B.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Gorka Aixàs va referir-se durant el balanç de la temporada del MoraBanc a les millores que ha de patir el Poliesportiu pròximament. “Hem de millorar la instal·lació, que ja és vella”, va explicar el president tricolor, que va agregar que “hi ha programades millores al parquet o amb la sonorització per fer que tots hi estiguem millor”. Entrant en detalls, el dirigent del MoraBanc va afirmar que “hem de treballar plegats, el propietari [Govern] i els usuaris freqüents, que no som els únics perquè s’hi fan moltes coses, però com que tenim l’ocupació ens hi hem d’implicar”, i va cloure que “els Jocs del 2025 implicaran millores i acceleraran els canvis i la instal·lació ha d’estar preparada per acollir més esdeveniments en bones condicions”.

“Cal treballar plegats propietari i usuaris [...] i com que hi ha molta ocupació ens hi hem d’implicar”
Gorka Aixàs, President del MoraBanc Andorra
 

Preguntat per la possibilitat de jugar en una altra instal·lació en el futur com el multifuncional, Aixàs va assenyalar que “quant a l’aforament estem bé, quan fem 32 sold-out ja en parlarem, és una molt bona instal·lació per a nosaltres, però és gran”.

Per últim, sobre el bateig com a Poliesportiu Toni Martí, va explicar que “hem de fer un acte que estigui a l’altura i buscarem la data en un partit pròxim a l’aniversari de la mort”.

tracking