FUTBOL

Ferran Costa té previst fer canvis a l’equip davant l’Sporting

Les baixes de Petxa i Jandro per sanció l’obliguen a fer-ho i a dalt podria tornar Pombo

El tècnic de l’FC Andorra, Ferran Costa, durant la sessió d’ahir.

El tècnic de l’FC Andorra, Ferran Costa, durant la sessió d’ahir.FC Andorra

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra arriba aquesta tarda a Astúries i s’exercitarà a les instal·lacions d’El Requexón, a Oviedo, per seguir posant fil a l’agulla al transcendental partit de demà a El Molinón davant l’Sporting de Gijón. Només una victòria permetria a l’equip tricolor, a cinc punts de la salvació, pensar en el miracle i no signar el descens virtual a Primera RFEF. Després de la derrota a l’Estadi Nacional contra un rival directe com l’Albacete el tècnic tricolor, Ferran Costa, és conscient que les errades estan penalitzant massa i condemnant l’equip a un carreró sense sortida.

“Hi ha una realitat i és que els equips rivals necessiten menys que nosaltres per fer mal”Ferran Costa, Entrenador de l’FC Andorra

L’entrenador català va reconèixer que hi haurà canvis a l’onze inicial a Gijón per intentar corregir d’alguna forma la inèrcia que arrossega l’Andorra, més enllà de les obligades per substituir els sancionats Petxarroman, Jandro i Scheidler, “Hi ha una realitat i és que els equips necessiten menys que nosaltres per fer mal i és una assignatura a la qual hem de fer front”, va explicar Costa. En aquest sentit, va comentar que “tenim baixes obligades de jugadors que estaven jugant amb regularitat i, sense renunciar a aquesta identitat, veurem com podem sacsejar una mica l’equip i donar-li diferents situacions que ens permetin convertir tots aquests mèrits que acumulem en el joc. Hi haurà canvis a l’onze, sí”. El retorn de Migue Leal, de Samper i de Pombo a la titularitat semblen les variacions més lògiques, tot i que Àlex Calvo podria ser la gran novetat.

tracking