AUTOMOBILISME

Segon lloc de Sito Español a la Peugeot Rally Cup Ibérica a Aboboreira

Sito Español.

Sito Español i la seva copilot, Lorena Romero, van finalitzar en segona posició a la primera prova del Peugeot Rally Cup Ibérica, el Ral·li Terras d’Aboboreira, celebrat a Portugal. El pilot va completar una gran remuntada fins a finalitzar al segon esgraó del podi amb el seu Peugeot 208 Rally4 de l’equip Calm Competició.

La prova va estar marcada per la boira i per les fortes pluges, que van dificultar les condicions a tots els pilots, però especialment a Español, que va caure fins a l’onzena posició després de fer una virolla al principi del ral·li. El pilot, però, va anar millorant quilòmetre a quilòmetres fins a arribar a fer-se amb el millor temps als dos últims trams, i acabar en segon lloc, a 1’29”7 d’Hugo Lopes i Magda Oliveira. Tercers van ser Miguel García i Osel Román.

La següent cita de la Peugeot Rally Cup Ibérica serà al juliol a Galícia.