L’Enfaf s’avança, però empata davant del Prat

Gallinat avança les tricolors, però les catalanes empaten al final

Duel anterior de l’Enfaf Construccions Modernes.

Duel anterior de l’Enfaf Construccions Modernes.FAF

Andorra la Vella

L’Enfaf Construccions Modernes va empatar 1 a 1 davant de l’AE Prat en un duel avançat de la Primera Catalana pels compromisos que tindrà la selecció femenina pel Preeuropeu. Les tricolors van avançar-se al marcador a la primera meitat gràcies a un gol de Noa Gallinat a tocar de la mitja hora de joc, però ja al tram final Míriam Sánchez va poder empatar el partit al minut 81.

Amb aquest empat, les jugadores d’El Maño ocupen la novena posició amb 35 punts en els 24 partits que han disputat fins al moment, amb 11 victòries, dos empats i 11 derrotes. Les tricolors tornaran a jugar aquest cap de setmana a casa i dissabte rebran la Granada a la Massana a les 18.30 hores.

El segon equip de l’Enfaf Construccions Modernes va empatar ahir 2 a 2 a domicili davant del Solsona en un partit que se li va complicar, i és que abans dels 20 minuts ja perdia per 2 a 0. Les tricolors, però, van poder igualar el marcador, enduent-se un punt de prestigi de terres catalanes.

Queralt Figuls amb dos gols en dos minuts al 16 i al 18 va encarrilar el triomf per a les locals, però Júlia Rodríguez va retallar diferències a la mitja hora de joc amb el 2 a 1. Rodríguez, de nou, va tornar a marcar al minut 74.