L’Enfaf guanya a casa l’Athletic Vilatorrada

Tres gols en 15 minuts sentencien el duel a favor dels tricolors

Els jugadors de l’Enfaf celebrant una victòria.

Andorra la Vella

L’Enfaf Construccions Modernes de futbol sala va imposar-se per 3 a 0 davant del Futsal Athletic Vilatorrada al duel endarrerit de la 23a jornada pels compromisos que va tenir la selecció nacional corresponents al Preeuropeu. Els de Jona Pérez van poder encarrilar el triomf ben ràpid, i és que tot just al primer minut Josep Antoni Segura va poder obrir el marcador fent l’1 a 0. Però el millor estava encara per arribar, i és que abans del primer quart d’hora el duel ja estava pràcticament sentenciat amb els gols de Gerard Raventós al minut 11 i d’Omar Ávila al minut 15.

A la represa, l’Enfaf va saber administrar la diferència, i fins i tot hauria pogut obtenir una victòria encara més àmplia, però el marcador ja no es va tornar a moure i el conjunt tricolor va acabar sumant la 14a victòria de la temporada.

Els de Jona Pérez es mantenen a la meitat de la taula amb el triomf i ocupen actualment el setè lloc amb 42 punts (14 triomfs, tres empats i nou derrotes), a set punts de la tercera posició, que ocupa el Salou FS. L’Enfaf Construccions Modernes repetirà a casa aquest cap de setmana i dissabte s’enfrontarà a la Penya Esplugues a les 17.00 hores.