BÀSQUET

Salvats (108-92)

El MoraBanc escombra el Barça davant d’un Poliesportiu màgic com mai, i continuarà un curs més a la Lliga Endesa

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra serà un any més a l’elit del bàsquet espanyol després de certificar la salvació matemàtica per la porta gran gràcies al triomf per 108-92 davant del Barça. En un Poliesportiu ple fins a la bandera, el conjunt tricolor va exhibir-se davant d’uns blaugrana, ahir de groc, que van anar a remolc des de l’inici del partit. Hi ha qui dirà que el Barça pensava en el viatge a Atenes i el play-off de l’Eurolliga, que no li interessava aquest partit, o podran dir missa, perquè la veritat és que els de Natxo Lezkano van fer un partit rodó contra un dels millors equips d’Europa. La temporada no ha acabat i encara hi ha marge per a més alegries, i qui sap si per mirar de nou cap a Europa. Però la realitat és que el duel d’ahir va posar la cirereta a una temporada, a falta d’aquests tres partits, que no ha sigut gens fàcil.

La celebració dels jugadors

Els jugadors del MoraBanc celebren la salvació

Fotogaleria

I per parlar una mica del partit, sap greu que la permanència i la festa que es va viure ahir deixi en un segon pla l’exhibició i el matx que van fer els de Natxo Lezkano, que van exhibir-se ofensivament davant del Barça (55 punts al descans i 108 al final), i que no es van deixar anar en cap moment, ni quan la brutícia de jugadors com Parker va fer acte de presència o quan els del xiulet –ja ha passat massa aquesta temporada– van fer-ne de les seves. Però és moment de gaudir i de celebrar que el MoraBanc seguirà a l’elit.

“N’ESTIC MOLT ORGULLÓS”

Natxo Lezkano. L'entrenador del MoraBanc Andorra va arribar content a la sala de premsa, sense acabar de deixar-se anar, però amb un tímid somriure que demostrava que el d’ahir no era un partit més. “Ha estat una festa increïble, hi ha hagut un ambient especial en un dia especial i estic molt content per tothom que en forma part”, va assenyalar, i va afegir que “encara no s’ha acabat la feina, però n’estic molt orgullós”. A més, Gorka Aixàs va afirmar que “era el dia que esperes tota la temporada, i ha estat brillant”.
Maric i Andric celebren una cistella d’Okoye.

Maric i Andric celebren una cistella d’Okoye.Fernando Galindo

tracking