L’andorrà de ‘hard enduro’ es va imposar amb el 43,71% dels vots

La ministra Mònica Bonell amb el pilot Marc Font.

La ministra Mònica Bonell amb el pilot Marc Font.FMA

Andorra la Vella

El pilot de hard enduro Marc Font va ser premiat com a pilot de l’any 2023, en el marc de la gala que la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) va celebrar dimecres passat. En una votació telemàtica realitzada durant l’acte, Font va aconseguir 66 vots, que representaven el 43,71%. En segona posició va quedar Èric da Silva, el pilot de velocitat campió d’Espanya de Moto5, el qual va aconseguir 44 vots, un 29,14%, en tercera posició va acabar el pilot de trial Gaudi Vall, amb 24 vots i un 15,89%, i en quarta posició, Xavier Cardelús, amb 17 vots, que representaven un 11,28%.

A la gala també es van repartir els premis dels ICE Gladiators 2024, en què Xavi España, en la categoria ICE II, Cristian España, en la categoria ICE III, i el francès Maxime Emery, en la general, van ser els guanyadors. A més, els vencedors del Campionat d’Andorra d’enducròs –Teixidor, Alves, Duréndez i Font– i de trial –Sucarrat, Almirón, Marco, Vilella, Arimany i Lestang– també van recollir els seus guardons, mentre que l’FMA va reconèixer individualment Marc Font, Jordi Pascuet i Toni Bou.