REPORTATGE

Set mesos en 40 minuts

Sideco FC Encamp i Ranger's, separats per dos punts, es juguen ser els reis del futbol sala nacional en un duel a caixa o faixa.

Àlex Carvalho i Aitor Garcia, al Diari.

Àlex Carvalho i Aitor Garcia, al Diari.Marc Basco

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Més de set mesos de feina i treball, i ara toca jugar-s’ho tot en 40 minuts. Sideco FC Encamp i Ranger’s FC disputaran demà (21.00 h, Sant Julià de Lòria) el partit de l’última jornada del play-off pel títol de la Lliga Viatges Pantours, en què es decidirà el campió nacional de futbol sala. Els capritxos del calendari han volgut que aquest duel, que tècnicament no és una final, ho sigui de totes totes, perquè qui guanyi s’endurà el títol (en cas d’empat seran campions els encampadans). L’Encamp arriba amb 42 punts i el Ranger’s amb 40, cosa que demostrant la màxima igualtat que hi ha hagut aquesta temporada entre tots dos equips, amb un 5-2 favorable a l’Encamp, un 4-5 pel Ranger’s i un empat a 4 gols. De fet, aquests últims van acabar la lliga amb dos punts de marge, però els encampadans ho han capgirat al play-off.

“Arribem vius a l’últim partit, que és el que buscàvem”Àlex Carvalho, Entrenador del Sideco FC Encamp            

Però el que ha passat fins ara ja serveix de ben poc, i els dos pensen només en el duel de demà, com van explicar al Diari. El tècnic del Sideco FC Encamp, Àlex Carvalho, va manifestar que “l’equip arriba bé, sabíem que havíem de fer un play-off gairebé perfecte i ells s’hi han deixat algun punt”, i va agregar que “arribem vius a l’últim partit, que és el que buscàvem”. El seu homòleg al Ranger’s, Aitor Garcia, va assenyalar que “només ens val guanyar i fins fa dos partits arribàvem una mica coixos, però ara, i sabent que és l’últim partit, no en tenim altra que descoixejar-nos, i ens ho deixarem tot”.

“No en tenim altra que ‘descoixejar-nos’ i ens ho deixarem tot”Aitor Garcia, Entrenador del Ranger’s

tracking