Futbol

L'Andorra enceta a Elda la nova etapa amb Ferran Costa

L’FC Andorra enceta al camp de l’Eldenc la nova etapa amb Ferran Costa a la banqueta i el repte de la salvació

L'Andorra enceta a Elda la nova eetapa amb Ferran Costa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La recent victòria davant el Mirandés i l’arribada del nou tècnic, Ferran Costa, ha aportat aire fresc i foc nou a l’FC Andorra. L’equip tricolor apuja el teló de l’etapa de l’entrenador català a la banqueta en un feu exigent, el Nuevo Pepico Amat, per negociar amb l’Eldenc una victòria fora de l’Estadi Nacional que es resisteix des de la primera jornada, a Leganés. Un triomf que suposaria, per una banda, treure el cap de les posicions de descens i carregar la motxilla d’esperança i, per l’altra, tornar a lligar dues victòries consecutives per segona vegada aquesta temporada.

Costa ha arribat a la banqueta tricolor amb les idees molt clares i, ja abans de viatjar a Elda, va oferir un simposi d’intencions: “Hem de tenir clar, a partir d’ara, que cada partit és el més important de les nostres vides. No miro ni calendaris, ni supòsits, ni faig càlculs. Cada partit són petites batalles que hem d’anar a guanyar, com una mitja marató, però que hem de fer a l’esprint.” Ja en els primers dies com a tricolor va destacar que “ha estat tot molt fàcil. La plantilla m’ha demostrat que té ganes, està compromesa i té convicció. Em baso en el que veig a l’equip dia a dia, volem ser capaços de construir alguna cosa solvent i competitiva”. En aquest sentit, Costa va afegir que “mirant als ulls a la gent hem vist que hi ha energia, hi ha ganes i això ens ha deixat accelerar els processos, ser eficients en el missatge i donar importància a l’esforç per buscar tot allò que ens doni avantatges i aprofitar-los. Volem construir la identitat de l’equip que ha de tenir l’equip”. El nou entrenador de l’Andorra va deixar clar que ara mateix “no és qüestió de millorar o canviar res, hem de trobar solucions per mirar endavant i assolir l’objectiu. Volem guanyar temps al temps i fer bé totes aquelles coses que hem marcat com a importants”. La primera és guanyar l’Eldenc i seguir agafant oxigen: “És un equip que mostra a casa la millor versió i està fent una temporada molt bona. És un rival que t’exigeix molt durant el partit i que no necessita moviments molt elaborats per fer-te mal. Vull veure l’Andorra que sentim i el que ens pot apropar a l’objectiu”, va exposar Costa.

L’ELDENC, FORT A CASA

El rival de l’FC Andorra acumula una dinàmica perillosa de quatre partits sense guanyar, amb tres derrotes incloses fora de casa, però les seves prestacions al Nuevo Pepico Amat acostumen a augmentar. A falta de nou jornades, el conjunt de Fernando Estévez suma 42 punts i sembla tenir ben encarada la permanència. Sobre l’FC Andorra, i sense Eder Sarabia, l’entrenador deportivista va assenyalar que “la jornada passada ja es va veure un canvi i ara el nou tècnic intentarà posar el seu segell i el seu estil, però nosaltres hem d’adaptar-nos. Hem intentat recopilar tota la informació possible i intuir què ens proposaran”. L’Eldenc recupera Timor i té el dubte de Mario Soberón, mentre que a l’FC Andorra les baixes són les habituals de Martí Vilà i Almpanis.

tracking