Bàsquet

Mal partit i derrota a Múrcia (99-86)

Un desdibuixat MoraBanc Andorra claudica a la pista de l’UCAM amb Okoye (18) i Maric (13) com a principals subjectadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és casualitat que l’UCAM Múrcia sigui un dels grans outsiders del curs a la Lliga ACB. Amb una rotació completa, uns inspiradíssims Hakanson (22) i Sleva (19), un nivell físic esplèndid i una agressivitat, per moments massa permissiva, va descosir un MoraBanc Andorra que va tenir els subjectadors d’Okoye, amb 18 punts, i Maric, amb 15 i vuit rebots. Pólvora insuficient quan acumules 16 pèrdues de pilota, es cometen massa errades no forçades i el rival veu l’anella com una piscina i s’acaba erigint en un trepant (99-86).

Encara li sagnava el trau del partit de la primera volta a Sito Alonso i l’UCAM. La rebolcada que va patir l’equip murcià a la bombonera el dia de Reis va ferir l’orgull del vestidor que, sobreexcitat, tenia marcat en vermell la revenja al cosmos del Palacio de Deportes. El MoraBanc, amb una notable posada en escena, encert i sabent col·locar els grillons a Todorovic –dues faltes al primer quart– va poder arribar a la primera aturada, tot i un darrer tram descontrolat, amb un mínim avantatge (21-22). Un coixí (+1) que si no era més agraït va ser pel canell de Hakanson –nou punts i tres triples– i per la pèrdua del rebot, però el to del grup de Lezkano va ser falaguer amb el dictat de Luz, Tyson i Harding, signants de 15 dels 22 punts. Es va trencar al segon quart l’estira-i-arronsa del tret de sortida, amb Jelinek, Sleva i Caupain fent mal en l’anotació i amb un 20 a 9 en contra de parcial que va enviar els tricolors al divan (41-31). Maric i Tyson s’intentaven arremangar per dins i Okoye va aportar vuit punts, però, en plena estirada de l’UCAM, les errades i la precipitació en algunes accions van acabar penalitzant al MoraBanc fins al punt d’agrair la treva (50-40). La tornada de vestidors necessitava un gir, un canvi de lectura, tornar a cargolar la defensa i trobar el tacte a un partit que s’havia destapat de manera fantàstica.

A l’hora de la veritat, res de res. Els murcians van aprofitar la grisa i desendollada sortida tricolor per anar-se’n fins als +18 (68-50) amb uns Hakanson i Sleva gaudint de massa tirs alliberats. El conjunt tricolor claudicava en la demostració d’energia i intensitat a pista completa de l’UCAM. Només els punts d’Okoye i Maric i els rebots del mateix Marín permetien al MoraBanc mantenir-se caminant per un filferro (76-64) abans del quart resolutiu. Però l’equip andorrà va llanguir de forma progressiva i es va acabar fonent per redirigir la ment al que ha de ser un partit cabdal per a la permanència: la visita del Granada la propera jornada al Poliesportiu.

VESTIDOR

“La seva intensitat ens ha trencat” Natxo Lezkano. El tècnic del MoraBanc es va mostrar resignat i va destacar que “el seu nivell d’intensitat ens ha tret del partit i ens ha trencat els esquemes. No hem pogut competir per guanyar”.

Dos jugadors de l'UCAM celebren una acció del partit disputat a Múrcia.

Tyson Pérez i Okoye lluiten amb l'extricolor Diagne, ahir a Múrcia.

tracking