Futbol

L'Andorra tanca el fitxatge de Costa fins al juny del 2025

Demà dirigirà el primer entrenament, i l’FC Andorra tanca la jornada a dos punts de la salvació

El nou tècnic de l'FC Andorra, Ferran Costa.BADALONA FUTUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Punt final al culebrot. Ferran Costa ja és des d’ahir el nou entrenador de l’FC Andorra, i signa per a la resta de la temporada i per a la campanya vinent. Tant el Badalona Futur, d’on prové el tècnic català, com l’entitat tricolor van anunciar ahir als volts del migdia “l’acord arribat per la cessió dels seus drets federatius”, amb una quantitat pagada per part dels del Principat propera als 50.000 euros.

Amb Costa, arribaran també al país Marcos Reina, com a segon entrenador, i Carles Manso, com a analista. La plantilla de l’FC Andorra va entrenar ahir encara amb el personal del club que va dirigir el partit de dissabte i la passada setmana, i a partir de demà ho farà amb Costa, dia en què també serà presentat el nou tècnic tricolor.

Nascut a Castelldefels fa 29 anys, Ferran Costa arriba amb l’FC Andorra deixant líder el Badalona Futur al grup 3 de la Segona RFEF, tot i haver perdut dissabte davant de l’Andratx, a més d’haver guanyat la Copa Federació. Anteriorment, i només amb 25 anys, va fer-se càrrec de la banqueta del Manresa a Tercera RFEF, on va aconseguir pujar una categoria. Pel que fa al futbol base, Costa havia entrenat el Marianao Poblet, la prestigiosa Damm, a més del Juvenil A del Manresa i del Nàstic Manresa.

PUNT D’INFLEXIÓ

El vestidor de l’FC Andorra espera que el triomf davant del Mirandés de dissabte pugui servir com a punt d’inflexió per a les nou finals que resten a la recerca de la salvació. I és que la victòria tricolor i la resta de resultats de la jornada fan que els tricolors estiguin a dos punts de la salvació, i siguin ara vintens, deixant el fanalet vermell.

En aquest sentit, el golejador dissabte, Jon Karrikaburu, que va manifestar que “veient com hem jugat, les sensacions i l’alegria del vestidor, ha de ser un punt d’inflexió. Crec que anirem tots endavant i a l’una, i esperem amb moltes ganes aquests nou partits que queden” a més d’afegir que “era un partit molt important per a tots, i veient com la gent ha treballat, ens ho mereixíem; estic molt orgullós de poder ajudar la gent amb el gol”. A més, el davanter navarrès va afirmar que “ha estat una setmana estranya, però tots hem fet una pinya gran, i això ha estat el fruit per treure el partit d’avui”.

tracking