Bàsquet

Batalla exigent a Múrcia

El MoraBanc Andorra visita un dels equips més en forma de l’ACB

El MoraBanc va imposar-se a l'UCAM al partit d'anada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la victòria terapèutica davant del Casademont Saragossa, el MoraBanc Andorra visita aquesta tarda (17.00 hores, Palacio de los Deportes) a l’UCAM Múrcia, en un dels duels més complicats que ofereix el campionat domèstic actualment, davant d’un dels equips més en forma de la competició, que ha estat tota la lliga a la part alta, i que es troba en el quart lloc a l’ACB. El conjunt tricolor tindrà al davant un gran repte físic, i és que els de Sito Alonso destaquen per la seva energia i intensitat (fins i tot anant massa enllà en alguns moments). És per això que el repte serà dels grans, ja que els murcians només han cedit dues derrotes a casa contra València i l’Unicaja, i fins i tot el Madrid va claudicar-hi.

Una victòria acostaria encara més el MoraBanc Andorra a la permanència, i el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va assenyalar que “ells a la seva pista són un equip molt físic i serà un factor determinant”, a més d’agregar que “hem de fer un partit complet per poder competir i la resta ja es veurà”. Sobre com arriba l’equip, l’entrenador va admetre que “sempre és millor guanyar que perdre, però el darrer partit ja queda en el passat i estem focalitzats únicament en aquest, davant l’UCAM Múrcia”, a més d’afirmar que “hem de ser un equip que no depèn de jugadors, hem jugat cops sense aquests jugadors claus i hem demostrat que som capaços de fer-ho”.

Des del vestidor, Jean Montero va assegurar que “sempre, i en aquestes alçades de temporada més, ho hem de donar tot a pista. Guanyarà qui faci més punts, però la intensitat no ha de ser negociable”, a més d’afegir que l’UCAM és “un equip dur i difícil, juguen amb molta energia i molta intensitat. Hem de tenir una estabilitat en aquest aspecte contra ells, fer que ens respectin”.

Lezkano no tindrà finalment disponible a Felipe Dos Anjos, que va torçar-se el turmell en un entrenament d’aquesta setmana, i que tot i haver-ho intentat, no podrà jugar aquesta tarda davant de l’UCAM Múrcia.

Batalla exigent a Múrcia

tracking