Futbol

El tècnic Ferran Costa, alliberat, entrenarà avui l'FC Andorra

L’FC Andorra decideix pagar la clàusula per desbloquejar la situació i acabar amb el serial

El tècnic Ferran Costa, alliberat, entrenarà avui l'FC AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El serial Ferran Costa ha quedat resolt i les possibilitats de veure el gairebé exentrenador del Badalona Futur a la banqueta de l’FC Andorra dissabte vinent contra el Mirandés ja són del tot reals. Tot i que la situació seguia ahir bloquejada durant tota la jornada, les posicions es van apropar a la nit fins al punt que el tècnic català ja podria dirigir avui mateix l’equip tricolor.

La manca de temps i la necessitat de poder comptar com abans millor amb Costa i que el jove entrenador català, de 29 anys, tingués un temps relatiu per posar fil a l’agulla, va fer decidir-se l’FC Andorra a acabar amb l’estira-iarronsa i arribar a un acord amb el Badalona Futur per pagar la clàusula d’escapament del tècnic, d’uns 45.000 euros, i no seguir negociant la sortida. Així, davant aquesta mesura, ja no caldrà que l’entitat catalana cedeixi els drets de Costa per tal que pugui dirigir dissabte el club tricolor davant el Mirandés. De fet, com acostuma a passar, les clàusules no les abona el club, en aquest cas l’Andorra, sinó el mateix jugador o tècnic, tot i que, normalment, després es compensa aquesta quantitat avançada al contracte del nouvingut.

Costa i FC Andorra tenien tancat un acord des de fa uns dies, un vistiplau que topava frontalment amb la negativa del Badalona Futur, que no volia ni sentir a parlar d’alliberar el tècnic que té els badalonins líders del seu grup de Segona RFEF. L’estira-i-arronsa no semblava tenir una ràpida solució donada la posició de força de l’entitat catalana, on l’excandidat a la presidència i exdirectiu del Barça Toni Freixa té la veu cantant com un dels propietaris, però, finalment, els diners sí que seran la solució.

La voluntat de resoldre l’afer ha estat sempre absoluta per part de l’FC Andorra i del mateix interessat, Ferran Costa, amoïnat per veure, potser, escapar un tren que li està passant per davant. El tècnic ha estat demanat insistentment al seu club –ahir van tornar-se a reunir– que atengués la proposta andorrana i, fins i tot, el director esportiu tricolor, Jaume Nogués, es va reunir dimarts a Lleida amb representants del Badalona Futur per intentar que s’avinguessin a l’acord, però, tot i que es van mostrar receptius, no es va aconseguir treure’n l’aigua clara en aquell moment. Curiosament, la decisió d’abonar la clàusula de Costa va acabar amb tots els maldecaps, ja que la posició a la tarda del Badalona Futur era, segons les fonts consultades pel Diari, “no ens tanquem en banda, però ara mateix és impossible que se’n vagi a l’FC Andorra. Ara per ara és un no rotund i dissabte davant del Mirandés és impossible que hi sigui. No és un tema de diners”. Doncs sí que ho era i Costa ja és tricolor.

PRIMER ENTRENAMENT DE L'EQUIP TRICOLOR SENSE EDER SARABIA

La plantilla de l’FC Andorra va tornar ahir als entrenaments a l’Estadi Comunal Joan Samarra per preparar el transcendental partit de dissabte davant el Mirandés i ho va fer, per primer cop, sense la presència d’Eder Sarabia. La sessió va ser dirigida pel preparador físic, Aitor Yeto, i la resta de l’staff que roman al club tricolor.

tracking