Bàsquet

El MoraBanc es treu un pes de sobre

El conjunt tricolor continuarà una setmana més tenint dues victòries de marge respecte al descens

Luz i Montero celebren una acció al partit de dissabte.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sí, era només un partit, i a la classificació se suma només una victòria, però la realitat és que el matx que el MoraBanc Andorra va guanyar dissabte era molt més important i un d’aquells duels que podia marcar una temporada. Ni de bon tros l’equip estava condemnat al descens si hagués perdut, ni ja té tota la feina feta després del triomf (tot i que sí força encarrilada). Es va veure amb la celebració del públic, va refermar-se amb la de l’equip i ho van acabar de confirmar els protagonistes un cop acabat el partit.

“Es nota que necessitàvem per sobre de tot una victòria, i afortunadament l’hem aconseguit”, va assenyalar Natxo Lezkano, que va afegir que “ho hem donat tot per guanyar, tot i no fer un gran partit”. La manera més fàcil de créixer és fer-ho des de la victòria, i és per això que el tècnic basc va afirmar que “espero que ara tinguem un punt de tranquil·litat que ens falta, puguem recuperar el nostre joc i, guanyem o perdem, siguem capaços de mostrar una bona versió nostra”, i va cloure que “no condemnarem l’equip per fer dos partits dolents, i a partir d’ara el que hem de fer és recuperar sensacions i estar tranquils”.

Des del vestidor van mostrar també una línia similar, i Rafa Luz va destacar que “aquesta era una victòria que ens feia falta i que ens dona una mica de tranquil·litat per afrontar els últims partits”, mentre que el capità de l’equip, Nacho Llovet, va assegurar que “estem molt contents, la gent no sap tota la feina que hi ha al darrere perquè són molts partits i moltes setmanes treballant molt”.

L’única notícia negativa és que, tot i el triomf, el MoraBanc seguirà amb dues victòries de marge sobre el descens després que l’Obradoiro guanyés el duel directe al derbi gallec contra el Breogán. Queden vuit partits per acabar l’ACB, i el MoraBanc visitarà diumenge a les 17.00 hores l’UCAM, un dels equips més en forma de la lliga.

tracking