Verdú i Pol Ferrer, al Tarter.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va posar el punt final a una gran temporada amb la celebració de la Mamba Negra Race, una cursa impulsada per l’esquiador de la FAE amb el seu vessant competitiu i exigent, però sobretot amb un fort component social. Perquè si per alguna cosa ha estat el curs de Verdú, és per celebrar-ho, i per això l’esquiador s’ho prenia com “una excusa per ajuntar-nos tots els amants de la neu en aquest final de temporada”. I aquesta primera edició de la prova va ser un èxit absolut amb més de 300 participants, el límit que s’havia marcat l’organització, amb esquiadors de totes les edats i de diverses nacionalitats per prendre part d’aquesta cursa amb un format híbrid entre una carrera de gegant i una gimcana.

I és que l’escenari no podria ser millor a la pista Àliga del sector del Tarter de Grandvalira, on Laura Larregola i Conrad Sastre van ser els més ràpids a la cursa, que tractava de descendir tota la pista en format de gegant, superant entremig proves com una piscina, un looping, un salt, un esprint o un paral·lel. Laura Larregola i Conrad Sastre van ser els més ràpids en una prova que va tenir participants també de sobres coneguts, com Mimi Gutiérrez, Marc Oliveras, Carla Mijares, Íria Medina i, com no podia ser d’altra manera, Joan Verdú i el seu fisioterapeuta Pol Ferrer.

Però més enllà de la cursa, el que va ser la jornada d’ahir va ser una gran festa de final de temporada, i de reconeixement també cap a Joan Verdú, que va gaudir del suport de l’afició i de molts dels joves esquiadors del país, i que va estar signant autògrafs una bona estona a la primera edició d’una Mamba Negra Race que ha vingut per a quedar-se.

tracking