L'FC Andorra s'enfonsa a Cartagena (1-0)

L'equip tricolor suma una nova derrota i Sarabia podria tenir les hores comptades

Derrota d'Andorra contra el CartagenaFC Andorra

L'FC Andorra ha encaixat l'enèsima derrota de la temporada a Cartagonova i la permanència a la Segona Divisió es complica encara més (1-0). Un solitari gol de Fontán al minut 41 ha estat terminal per a un Andorra que no ha jugat malament ni de bon tros i que ha dominat a la segona part però que, novament, la falta de gol l'ha tornat a condemnar. Ja son set partits consecutius fora de casa que l'equip tricolor no veu porta -Scheidler en vàries ocasions, Pombo i Iker Benito ho han pogut fer- i el Cartagena ha sabut penalitzar amb el mínim un equip desesperat i en caiguda lliure. La derrota fa que la continuitat d'Eder Sarabia com a entrenador de l'Andorra ja pengi d'un fil i durant les properes hores no es descarta cap desenllaç. La propera jornada, l'equip tricolor rebrà el Mirandés, un altre rival directe, a l'Estadi Nacional.