Bàsquet

El MoraBanc suma la novena victòria de la temporada (85-80)

Els tricolors han dominat d’inici a fi davant del Saragossa

MoraBanc Andorra-Casademont Zaragoza

MoraBanc Andorra-Casademont ZaragozaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha agafat aire a l’ACB després de sumar la novena victòria de la temporada després d’imposar-se al Casademont Saragossa per 85-80 en una jornada marcada també per l’homenatge a l’equip que va assolir l’ascens a la temporada 2013-2014. Els tricolors han mostrat una cara totalment diferent a la de les últimes setmanes i han anat per davant al marcador en tot moment, més enllà del patiment del tram final, sumant un triomf coral per fer un pas més de cara a la permanència a l’ACB.

Més enllà d’un inici amb poc encert a una i altra banda, ben ràpid s’ha vist que el MoraBanc d’avuiera molt diferent al que s’havia vist durant les últimes setmanes, intens, agressiu, movent la pilota i sense cadascú fent la guerra pel seu costat. Això ha fet que els de Lezkano agafessin set punts de diferència (15-8), tot i que un parcial de 0-5 ha igualat les coses tancant el primer període amb el 19-16. I aquesta sortida ha semblat aturar-se en sec, obligant al tècnic basc a aturar el partit, tot i que no ha semblat donar un resultat gaire bo, amb el Saragossa empatant el duel. Ha sigut llavors quan ha aparegut Tyson Pérez, per liderar l’equip en un parcial de 7-0 per tornar a situar els tricolors per davant amb un augment de l’encert des del triple. Però el Saragossa té també dinamita en la figura de Mark Smith, i ho ha demostrat amb els 11 punts a la primera meitat per dur el partit al 39-37.

A la represa els tricolors han tornat a sortir millor arribant a marxar 11 amunt (53-42) encarrilant el partit fruit de la bona feina en defensa i de la intensitat que tant venia faltant en els últims partits. El MoraBanc ha arribat a marxar 14 punts amunt, però no pot dir-se blat fins que sigui al sac i ben lligat, i és que el Saragossa no ho havia dit tot i ha rebaixat la diferència per sota dels deu punts (65-56) a l’inici de l’últim període. Peròavuiera un dia de festa i alegria, i ningú se’l podia carregar. O això semblava, perquè els aragonesos no s’han rendit en cap moment i han aprofitat una empanada dels homes de Lezkano per acostar-se a només un punts a falta d’un minut (78-77), però el MoraBanc no podia fallar, i guiat per set punts finals de Montero ha acabat guanyant per 85-80.

Amb la resta de resultats de la jornada, i tot i el triomf, els tricolors seguiran amb dues victòries de marge sobre el descens, però això sí, amb una jornada menys perquè acabi la competició. El MoraBanc visitaràdiumengevinent a l’UCAM Múrcia a les 17.00 hores.

tracking