CAMPUS ESPORTIU

Nova edició de l''Ski Camp U14 Joan Verdú'

En total, seran 34 joves que gaudiran de dues jornades intenses els pròxims 6 i 7 d’abril

Presentació 'Ski Camp U14'Creand Supporting

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú ha presentat avui al Palau de Gel una nova edició de l’‘Ski Camp U14 Joan Verdú’. Aquesta iniciativa neix de l’esquiador andorrà, que vol aportar el seu coneixement i experiència actuals als més joves sense que impliqui cap despesa per als participants, ni el Joan Verdú rep res a canvi, sinó que es fa gratuïtament.El campus està adreçat a tots els tecnificats U14 de tots els clubs del Principat. En total, seran 34 joves que gaudiran de dues jornades intenses els pròxims 6 i 7 d’abril, amb la meitat d’ells un dia, i l’altra meitat l’altre dia.

A més, el campus inclou entrenament de gegant, dinar al Centre de Tecnificació d’Ordino, anàlisi de vídeo, preparació física, preparació de material d’esquí, i també una xerrada-taller final del Joan i tot el seu equip amb els participants, amb temes sobre la taula com la nutrició, la importància dels detalls en la vida d’un esportista i tot el que l’envolta per poder ser cada vegada millor.

Verdú ha remarcat que "és un orgull immens poder aportar el meu granet de sorra per fer créixer l'esquí andorrà. Crec que els joves que participen al nostre campus es poden dur una experiència molt positiva per al seu futur,

tracking