Bàsquet

Retrobar la millor versió

El MoraBanc Andorra rep el Lenovo Tenerife al Poliesportiu amb la necessitat de tornar a exhibir el nivell d’abans de l’aturada

Retrobar la millor versió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra torna al Poliesportiu 36 dies després de la victòria davant el Bàsquet Girona i ho fa amb el principal objectiu de tornar a exhibir aquell nivell, el mateix encanteri que va permetre a l’equip tricolor lligar un triomf vital de cara a la permanència i que sembla haver perdut de l’aturada ençà. La derrota a la pista del Zunder Palència i, sobretot, un molt pobre primer quart (18-8) és un episodi que el vestidor no vol repetir i que sap que no es pot permetre en una competició tan exigent. El MoraBanc s’ha marcat en vermell recuperar la seva millor versió aquest vespre (20.45 h) davant el Lenovo Tenerife i el tècnic, Natxo Lezkano, va exposar que el partit contra l’equip de Txus Vidorreta serà “un test per saber a quin nivell estem i veure si podem recuperar el que teníem d’abans de l’aturada”. Per tot plegat, el tècnic tricolor va subratllar que serà clau “oferir una cara molt diferent a la de Palència i mantenir la concentració, energia i actitud durant tot el partit. El Tenerife és especialista a castigar-te si et relaxes”.

Del conjunt canari Lezkano va destacar que “em preocupa tot. És un dels tres millors equips de l’ACB en atac i té jugadors molt bons i tiradors de grans nivell”. Lenovo Tenerife arriba al Poliesportiu classificat per al Top 8 de la Champions League i ocupant la setena plaça en la classificació de la Lliga Endesa. A més, en els darrers nou partits jugats el conjunt de Vidorreta només ha perdut, i de manera ajustada, davant Barça i Reial Madrid. Amb una rotació farcida de talent: Guy, Doornekamp, Shermadini, Guerra, Fitipaldo, Marcelinho Huertas, Abromaitis... el MoraBanc haurà d’arremangar-se i no pensar en la classificació –es troba dues victòries per sobre del descens– per aconseguir la desitjada victòria. Natxo Lezkano disposarà de tota la plantilla i, després de 15 dies amb l’alta mèdica i treballant amb normalitat amb la resta de l’equip, s’espera que Stan Okoye ja pugui reaparèixer aquest vespre contra el Lenovo Tenerife.

El MoraBanc vol tornar a vèncer contra el Tenerife.

tracking