Futbol

Derrota de l'FC Andorra a Osca (2-0)

Els tricolors es veuen condemnats després de jugar més d’una hora amb un menys

Andorra perd contra Osca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra ha perdut contra l’Osca per 1-0 en un duel marcat per l’expulsió de Diego Alende als 28 minuts de joc i el gol dels locals a la jugada següent que ha deixat sense opcions als tricolors. Quan semblava que els de Sarabia començaven a generar perill, l’expulsió del gallec ha capgirat el partit com un mitjó i ha acabat condemnant als tricolors.

Sarabia ha repetit de sortida amb el mateix 11 que va vèncerdiumengepassat al Valladolid, i ha agafat protagonisme des de l’inici, davant d’un Osca que gairebé no passava del mig del camp, i que ha buscat penalitzar les errades tricolors. Karrikaburu, després d’una centrada de Bover des de la dreta, ha tingut la primera per a l’FC Andorra, però la seva rematada ha sortit fora. Els locals han provat poc a poc de fer-se també amb la pilota, però sense gaire èxit, i han estat els visitants qui han tingut la més clara després d’una jugada enrevessada en què la pilota li ha caigut a Jandro a la frontal de la petita i que la defensa ha enviat a córner.

Era el millor moment dels tricolors amb tres serveis de cantonada seguits, però de cop, adéu al partit. Alende feia una falta que l’àrbitre sancionava amb vermella directa, possiblement de manera exagerada perquè el gallec no era l’últim home, i els aragonesos feien l’1-0 amb una rematada d’Obiang en jugada d’estratègia a la falta posterior. El gol i l’expulsió deixavengroggya l’equip, i a Sarabia protestant amb vehemència la decisió arbitral. I sort que només n’ha estat un, perquè ELady ha tingut el segon en una acció que ha pogut treure Ratti amb una mà espectacular abans del descans, i Gerard Valentín n’ha tingut dues per fer el segon, una d’elles amb una rematada al pal.

A la represa, els tricolors han provat de fer mal, però sense gaire èxit, mentre que els locals provaven de fer mal a la contra. Poc a poc s’han anat trobant més i més còmodes, i han acabat sentenciant el partit a la sortida d’un córner amb un gol d’Elady, que ha rematat tot sol a la frontal de la petita. Sarabia ha cremat totes les naus, però sense èxit més enllà d’una tímida rematada de Bover que ha atrapat andrés Fernández. De fet, el que ha estat més a prop ha estat el tercer en més d’una ocasió.

Sense gaire temps per lamentar-se, els tricolors han de centrar-se ja en el Llevant, rival el properdimecres, en un nou quilòmetre d’aquesta marató cap a la salvació.

tracking