Futbol

L'Inter aprofita l'empat de la UE per situar-se primer per diferència de gols

Els jugadors de l'Inter celebren un dels gols.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inter Escaldes és el nou líder de la Lliga Multisegur després de derrotar a l’FC Ordino per 2-0 amb els gols de Domi Berlanga i Sascha Andreu, i aprofitar l’empat sense gols entre UE Santa Coloma i FC Pas de la Casa, en un duel en què els de Calderé van perdonar de cara a porteria. Amb aquests resultats, el conjunt escaldenc domina ara la taula, però ho fa gràcies al goal-average general, ja que té una diferència de +37 (45 gols a favor i 8 en contra), mentre que la dels groc-i-negres és de +33 (41 a favor i 8 en contra).

A la tercera i quarta plaça també segueix el frec a frec entre FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes, separats per quatre punts. Els colomencs no van fallar i van golejar l’Esperança per 6-1, mentre que els escaldencs també van vèncer amb un contundent 8-1 contra l’Atlètic Amèrica, que segueix cuer a un punt de la promoció que marca l’Esperança, i a cinc de la salvació.

Finalment, l’altre partit de la jornada també va acabar amb golejada, i és que el Penya Encarnada va derrotar per 4-1 al Carroi en un duel sentenciat a la segona meitat.

tracking