Rugbi

El VPC guanya el Gòtics i és encara més líder

Els barcelonins eren l’únic equip que els havia derrotat aquest curs

Els tricolors van imposar-se al Gòtics.VPC ANDORRA

El VPC Andorra és líder en solitari de la Divisió d’Honor Catalana després de derrotar ahir el Gòtics per 17-3 al duel directe entre els dos primers classificats. Els de Dani Raya van poder mostrar la millor versió (segueixen sense rebre cap assaig en aquesta segona fase), i van imposar-se a Prada de Moles a l’únic equip que els havia pogut derrotar aquesta temporada.

Els tricolors van arrencar millor i van situar-se 3-0 gràcies a un cop de càstig de Ramiro Gandini, i no va ser fins a les acaballes de la primera meitat quan Victor Casajuana va anotar el primer assaig del partit transformat posteriorment per Gandini per situar el 10-0 al marcador. Els catalans van poder retallar distàncies just després amb un cop de càstig de Gonzalo Sánchez i el duel va arribar 10-3 al descans. A la represa, Cristian Abarca va fer el segon assaig just quan transcorria el quart minut de partit, i Gandini no va fallar en la transformació posterior a pals per establir el 17-3 al marcador que acabaria sent definitiu.

Amb la victòria, el VPC és líder amb 24 punts (ha guanyat els cinc partits de la segona fase) i ara en té sis de marge respecte al Gòtics. Els tricolors rebran dissabte el Sitges.

L’altra cara de la moneda va ser la de l’equip femení del VPC, que va perdre per 5-0 contra el Sant Cugat B en un duel decidit amb l’assaig de les catalanes just al final del primer temps. Les tricolors són cinquenes amb 15 punts en deu partits, i el dia 25 rebran el Lleida.