Tret al peu de l'FC Andorra a Alcorcón (1-0)

Els tricolors acaben condemnats pel gol encaixat als quatre minuts

Derrota de l'FC Andorra contra l'Alcorcón

L’FC Andorra segueix en una dinàmica negativa i ha sumat la vuitena jornada seguida sense guanyar després de caure per 1-0 a Alcorcón contra un rival directe en un duel en què els tricolors han tornat a pecar de tous en defensa encaixant un gol al minut quatre, i fent inútil l’esforç posterior per anotar una diana que han merescut fer, sobretot a la primera meitat. Amb la derrota i la resta de resultats de la jornada, els tricolors segueixen penúltims, i ja estan a quatre punts de la salvació.

El duel va arrencar de la pitjor manera possible pels tricolors, que tot just duien quatre minuts de partit quan han encaixat el primer gol. Pampín ha perdut una pilota en la sortida, i Víctor García ha arribat a la línia de fons deixant-li el gol en safata a Javi Pérez. A partir d’aquí, monòleg tricolor, però sense encert. Com en una rematada de cap de Lobete que ha sortit fregant el pal, una vaselina del basc que ha tret la defensa local sobre la línia, o un xut escorat d’Iker Benito que ha obligat a Anacker a lluir-se. La insistència de l’FC Andorra, però, no ha tingut premi, i el duel ha arribat amb l’1-0 al descans.

A la represa, han seguit sent els tricolors qui han gaudit de les millors ocasions, com un xut potent d’Iván Gil des de la frontal que ha tret Anacker amb una bona intervenció. L’Alcorcón, conscient també de que els punts d’avui eren or, s’ha anat tancant cada cop més buscant sortir a la contra, i precisament així han tingut el segon al 69, tot i que Petxa ha pogut treure la centrada quan Chiki ho tenia tot per fer el 2-0. L’empenta tricolor s’esgotava, i Sarabia ha buscat la banqueta buscant revulsius fent debutar a Pombo, i donant entrada també a Scheidler i Pablo Moreno, però sense gaire èxit. Pombo ho ha provat amb un xut tou des de la frontal que ha sortit desviat, mentre l’FC Andorra seguia bolcat a la porteria madrilenya, però els tricolors ja no han generat cap ocasió i han sumat la 14a derrota del curs.

La part positiva, si és que n’hi ha alguna, és que els de Sarabia mantenen l’average favorable amb els madrilenys (van guanyar 2-0 a l’Estadi Nacional). Dissabte vinent els tricolors tindran una nova final, en aquest cas a casa, amb el partit contra el Vila-real B (16.15 hores).