Copa del Món

Anna Sween Larsson guanya l'eslàlom a Soldeu

Mijares no ha pogut completar la primera mànega

Sween Larsson al descensCopa del Món 2024

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Sween Larsson s’ha imposat a l’eslàlom que ha tancat la Copa del Món d’esquí alpí de Soldeu. Tot i la nevada sobre la pista Avet, les esquiadores han pogut gaudir, de nou, de bones competicions, amb espectacle davant d’unes graderies més plenes que a la jornada dedissabte. La sueca, la més ràpida també a la primera mànega, s’ha acabat imposant amb un temps d’1’49”25. El podi l’han completat la croata Zrinka Ljutic (a 0”35) i a la nord-americana Paula Moltzan (a 0”83).

La sueca ja havia fet fet el millor temps a la primera màenga (54”55) per davant de la nord-americana Paula Moltzan (a 0”14), i de la croata Zrinka Ljutic (a 0”42).

Carla Mijares, fora a la primera mànega

L’eslàlom d’avuiha tingut també participació andorrana amb Carla Mijares, que no ha pogut completar la primera mànega. L’esquaidora sortia amb el dorsal 51 i ha arrencat bé, però no ha pogut completar la seva baixada tot i el suport de les graderies. Després de la cursa ha manifestat que “em quedo amb una sensació agredolça, perquè he sortit amb tot, amb ganes de donar el màxim però no ha pogut ser”.

tracking