Futbol

Un gol al tram inicial condemna un Enfaf que perd per la mínima

Duel anterior de les tricolors.@ENFAF.FEM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Enfaf Construccions Modernes va sumar la setena derrota de la temporada després de caure per la mínima (0-1) contra el Ribes, al CE Francesc Vila de la Massana, en un duel en què les tricolors es van veure condemnades per una diana a l’inici de les catalanes que acabaria sent definitiva.

El duel entre terceres i segones prometia emocions fortes, i gairebé sense temps per entrar al partit el Ribes va poder obrir el marcador als cinc minuts de joc gràcies a una diana d’Enola Fernàndez. Les de Carlos Sánchez, el Maño, van buscar l’empat, tot i que sense èxit, i les catalanes van acabar enduent-se el triomf per la mínima.

Les tricolors segueixen, així, mostrant la seva irregularitat amb tres victòries i tres derrotes en els sis últims partits. Després del partit d’ahir, l’Enfaf es manté en tercera posició amb 27 punts en espera que es completi la jornada. Les del Principat, això sí, tenen lluny les dues primeres posicions, ja que estan a dotze punts del seu rival d’ahir, el Ribes, i a divuit del Barça C, que domina la lliga amb contundència.

L’Enfaf no tindrà competició el cap de setmana vinent i tornarà a l’acció diumenge 18 de febrer, en la visita al camp del Sants.

tracking