Esquí Alpí

Cande Moreno cau i queda fora del segon descens

L’andorrana va quedar adolorida i no disputarà avui el supergegant

Cande Moreno, a Cortina, amb el seu tècnic.A. GROSCLAUDE/ ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno no va poder completar ahir el segon descens de la Copa del Món de Cortina d’Ampezzo (Itàlia). L’andorrana, que tornarà avui al país, va patir una aparatosa caiguda que la va deixar fora i que l’obliga, per tant, a no competir avui al supergegant.

Moreno, que sortia amb el dorsal 37, marcava el 36è temps al primer sector amb +0”22, en el segon es mantenia 36a amb +0”59, i abans del sector tres, en un revolt a l’esquerra després d’un salt, va perdre l’equilibri i va caure directa contra les tanques de protecció, que li van permetre esmorteir el cop.

REPÒS OBLIGAT

L’andorrana, que no ha tingut gens de sort a la cita de Cortina, on no ha pogut completar cap mànega, es troba adolorida a conseqüència de la caiguda, tot i que sortia de la pista pel seu propi peu. Moreno, de fet, haurà de descansar, guardar repòs i examinar-se el genoll dret per les molèsties que té derivades del cop. A més, l’afecció farà que no pugui competir a la propera Copa del Món, la de Garmisch-Partenkirchen (Alemanya), que està prevista de l’1 al 4 de febrer.

tracking