Esquí

L'equip d'Andorra 1 guanya l'or al National Team Event del Trofeu Borrufa

Demà es disputaran les proves de gegant U14 a la pista Les Canals

Equip d'Andorra 1FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista del Canaro ha acollit aquesta tarda el National Team Event del Trofeu Borrufa en l’edició d’enguany l’equip d’Andorra 1, conformat per Vicky Gallerani (U14), Guillem Rous (U14), Etna Pou (U16) i Jan Visa (U16), s’ha emportat la medalla d’or del NTE en la final contra l’equip d’Espanya 1 en un duel molt ajustat que ha quedat en empat a 2, però que s’ha endut l’equip del Principat en obtenir una major diferència de temps en les victòries. L’equip de la federació espanyola, conformat per Martí Rives (U14), Gabriel Rodríguez (U16), Laia Cañas (U14) i Jana Borda (U16), s’ha adjudicat la medalla de plata.

En la petita final per al 3r i 4t lloc, l’equip de França 1 s’ha assegurat la medalla de bronze després d’imposar-se per 3 triomfs a 1 a l’equip de la Gran Bretanya. Prèviament, l’equip Andorra 2, format per Paula Ledesma (U14), Roc Vila (U14), Ainhoa Piccino (U16) i Jordi Rogel (U16), ha estat superat per França 1 en una eliminatòria de quarts de final molt ajustada (2-2) en què també s’ha decidit el passi a la semifinal per la diferència de temps.

Demà es disputaran les proves de gegant U14 a la pista Les Canals i l'eslàlom U16 a la Portella del Mig d'Ordino Arcalís a partir de les 10 hores. A la tarda, la Plaça Major d'Ordino tornarà a ser el centre neuràlgic del Trofeu Borrufa amb la celebració de la cerimònia de clausura i el lliurament dels darrers premis de la jornada, així com dels vencedors del NTE d'avui.

tracking